Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel kost het om Visa on arrival in Indonesië aan te vragen?



Kosten van Visa on arrival in Indonesië

Het kost €35 om een Visa on arrival in Indonesië aan te vragen voor Nederlandse reizigers. Dit bedrag kan contant betaald worden bij aankomst op de luchthaven.

Extra kosten en voorwaarden

Naast de €35 voor het visum kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de duur van het verblijf en eventuele verlengingen. Het visum is geldig voor een verblijf van maximaal 30 dagen en kan niet worden verlengd. Het is belangrijk om te voldoen aan de vereisten en voorwaarden voor het aanvragen van een Visa on arrival in Indonesië.

Is een visum vereist voor Indiërs die naar Bali reizen?



Visumvereisten voor Indiërs die naar Bali reizen

Indiërs die naar Bali reizen hebben geen visum nodig voor een verblijf van maximaal 30 dagen, mits zij in het bezit zijn van een geldig paspoort met minimaal zes maanden geldigheid bij aankomst.

Verlenging van het verblijf

Indien Indiërs langer dan 30 dagen in Bali willen verblijven, dienen zij een visum aan te vragen. Dit kan voorafgaand aan de reis bij de Indonesische ambassade in India of bij aankomst op de luchthaven van Bali. Het is belangrijk om de visumvereisten en -voorwaarden goed te controleren om problemen te voorkomen tijdens het verblijf in Bali.

Heb je een visum voor Indonesië nodig

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor een verblijf in Indonesië van maximaal 30 dagen. Dit visum kan worden verkregen bij aankomst op de luchthaven of vooraf online worden aangevraagd.

Verlenging van het visum

Indien je langer dan 30 dagen in Indonesië wilt verblijven, is het mogelijk om het visum ter plaatse te verlengen bij het plaatselijke immigratiekantoor. Dit proces kan enige tijd in beslag nemen en het is aan te raden om dit ruim van tevoren te regelen om problemen te voorkomen.



Meer info: visum bali kosten

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is het nog steeds vereist voor Nederlandse reizigers om een visum aan te vragen voordat ze naar Bali kunnen reizen. Dit visum kan online worden aangevraagd of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen.

Belang van visum voor Bali

Een geldig visum is essentieel om legaal in Bali te verblijven en te genieten van alle prachtige bezienswaardigheden en activiteiten die het eiland te bieden heeft. Zorg ervoor dat je op tijd je visum aanvraagt om problemen bij aankomst te voorkomen.

Is een visum vereist voor Bali in 2024